Saturday, 30 December 2006

Tahniah

Baru dapat berita, anak Shake the Gigilz dapat 8A bila keputusan PMR diumumkan Khamis lalu, ALHAMDULILLAH and TAHNIAH.. I'm sure ada lagi anak2 yg ambik PMR tahun ni. Kongsi2 la berita kat sini bukan apa sebagai pembakar semangat pada anak2 yg lain or mungkin boleh kasi tips how they achieve success with flying colors.

7 comments:

aab said...

alhamdulillah..tahniah shake. hujung2 thn ini pun, I pun dpt 2 kegembiraan - anak sulung yg sedang buat degree di uitm dpt deans list for his 1st semester, yg no. 2 pun score 1b7as utk his pmr. alhamdulillah....

SK said...

Kak Shake & aab, Tahniah!

ummi said...

Salam Donna, First time, visit this blog, emm..bagus sekali!!

Ummi pun suka nak share that my third (daughter) pun alhamdulillah dapat 8A dalam PMR baru-baru ni. Tapi sekarang masih sekolah kat SABS Kuantan sementara tunggu mana-mana offer (sama dengan kakaknya kat situ..dulu dpt 7A1B jer..Now dah nak SPM le). My eldest (boy) emm..tengah tunggu SPM (pun ex-SABS Ktn gak). Hari-hari duk klua konon nak cari keje..Suruh masuk English Class ke (preparation for Matrikulasi or U), taknak!..(Anak-anak I yang 3 orang ni memang lahir berturut2 tahun..*ahaks).
Yang kecikpun (boy) dah Tahun 3 now..

Nampaknya dalam ramai-ramai, i ingat anak-anak I lah yang paling senior, kah..kah..

aab said...

ummi DSS ke ni.. kerja TDC di kuantan, kan? tahniah lah yek.. and for your information, my eldest son this year 19 tau, lagi senior!! kahwin cepat, beranaknya pun cepat dong..

ummi said...

Aab,

Yeap..Ummi DSS le ni. Eh correction (ha..ha..) bukan TDC, tapi TDA. Maaf tanya, Aab ur fullname apa & course apa ek? Oops! x sangka anak U lagi senior, mesti dah kat U kan. Takpe lah U menang la ek..

aab said...

Aye ni Kak Dila, rodong awak di Muadzam Shah la.. berdepan rumah dengan Puan Mahani Mat Rani, rodong awak juga di DARA dulu..

ummi said...

Ya Allah, kak Dila rupanya... punyalah dasyhat ummi x kenal nickname tu...sorry ek..byk2 sowwyy..Tak sangka betul? Ingat sape2 laaa...

Kak Dila mesti bz urus kedai komputer tu kan...Orang Muadzam sihat..takde yang kena H5N1 hehe..
Mesti xda kan..virus cybernet adalah ek.