Wednesday, 10 October 2007

Walimatul Urus

Wow...ada good news today, Alhamdulilah Lanchu akhirnya akan bernikah pada 28 Oktober 2007 di Soromban (pihak pompuan) and telah menjemput kawan2 yang mengenalinya untuk sama2 memeriahkan lagi Majlis beliau. Jomla uols ramai2 kita serbu Soromban, maybe kita boleh convoy beramai-ramai ....sambil nyanyi...

Poi pokan naik basika
Tongah haghi tongah pane......
Tanak nasik bogheh kampong
Masak lomak cili api
Mesen padi takdo lai
Apo nak dikato
Ramai oghang dah kojo kilang Kek pokan Seghomban

Message from Lanchu thru email

Assalammualaikum..!
Semoga semua teman2 dikurniakan kesejahteraan dalam menunaikan ibadah puasa dan kegembiraan untuk menyambut Aidilfitri.
Saya ingin menjemput teman2 sekelian ke majlis perkahwinan saya pada 28 Oktober 2007 (Ahad) di Seremban (rujuk peta lokasi pada kad jemputan).
Maaf lah yer jemput pakai emails je. Nak cari address setiap orang pun masalah gak. So cara ni mungkin lebih mudah dan pasti sampai. Tolong panjangkan juga jemputan saya ni kepada member2 lain yang tak dapat saya hubungi.
Bagi yg dah bercadang nak buat 'Open House' pada tarikh yang sama, boleh lah timbangkan semula untuk buat sebelah malam ke atau tukar date lain. Bukannya ape2, aku pun nak gi open house kau org gak..hehe.
Selamat Hari Raya Maaf Zahir Batin....adios...
Ghazali Bahari @ Lancu
019-2657117
ITMPhg-DBS'85
To Lanchu
Congaratulations and Selamat Pengantin Baru!!!

1 comment:

a2b said...

Ini baru life begins at forty... waduh... SELAMAT MENEMPUHI ALAM RUMAH TANGGA to lanchu