Friday, 8 August 2008

Reunion Meeting Part IV



This will be our 3rd meeting hopefully lepas ni banyak things yg and boleh disettlekan...and hopefully gak ramai committee yg will turn up sebab kalo tidak asyik2 orang2 tu aje...nak buat decision pun susah...by end of the day ada aje lagi benda yang pending...boring tul...So to all Committee, the details as below :

Date : 08.08.08 (nombor dah abis cun ni)

Time : 8 pm
Venue : Tupai-Tupai

Kalau tak tau nak pergi pls click to Tupai-Tupai

C U THERE..gua nak cepat2 abiskan kojo ni takut tak sompek pulak kang...

2 comments:

LaN KidA said...

Salam Dona,
Reunion ni takde acara golfing ker? Suroh Hanip organize golfing la, boleh buat batch Jan 85 lwn batch Jul 85 ... macam Ryder Cup atau buat golfing biasa pun boleh jugak. PD ada 2 club yang okay... PD Palm Spring dan PD Country Club .. ada satu lagi tu kena jalan kaki plak... lotih den.

lan kida said...

Salam,
Dona, tumpang promo.... Harap kengkawan di sini semua dapat menyumbang untuk Tabung Amal budiMaN bagi membantu rakan-rakan kita yang dalam kesusahan.

Kita ada Apamz yang isterinya berada di hospital kerana pendarahan.

Kita ada penoreh getah yang terpaksa menumpangkan anak isterinya makan di rumah orang kerana ketiadaan makanan.

Sumbanglah setakat mana yang anda mampu kepada rakan-rakan UitM Kuantan anda dulu. Untuk menyumbang lawati http://budakitmpahang.blogspot.com

Terima kasih dan Salam.