Thursday, 1 March 2007

I'm Back...Yeehaaaa


Wow lamanyer tak update blog ni dah dekat sebulan dah, actually I'm extremely busy, dah lah almost 2 weeks kat client's office, nak update kat umah pulak, PC buat hal. Early this week balik office kat atas meja melambak2 ngan things to be cleared. Alhamdulillah tinggal sikit aje lg yg kena settle. Email office pun dah ok dah, kalo tak asyik mail box exceed limit aje. Anyway kalo ada sesape yg sedang cari keje or ada sedara mara yang nak keja as a Software Programmer or Engineer boleh call I, fresh pun tak pe yg penting tahu VB and C++,ofis kat Kelana Square and 5 days a week. Ok la nak vacuum sawang kat umah I ni sambil nyanyi lagu Nothing's Gonna changes my love for you, U ought to know by now how much i love u....ahaks...

1 comment:

aab said...

Kalu I nak minta kerja boleh, tapi jadi Makcik Janitor jadi le.. Anak I boleh praktikal kat opis U? tapi dia baru sem. 2 la..