Wednesday, 27 February 2008

Lunch Date

Sweet Kak Sue
Milah


Our Bodyguard..ahaks


Last Monday, after selesai my appoinment kat Jalan Pahang, buat lunchdate ngan Milah, Rahim and Kak Sue. Kebetulan pulak dia org cuti on that day. Lama betul tak jumpa dia org ni rasanya few months back. All looks the same..maintain la katakan. Since we all sumer ada around Ampang area, so decided to take lunch kat Cosy Corner, Ampang Park. Call Jim (DIA 86) kot2 boleh join us sebab office dia sepelaung aje dari Ampang Park unfortunately dia tak boleh join, iyelah kita org sampai pun around 12.00. The food was so - so la.. tak macam masa dolu2. I ambik set lunch yg rasa dia ntah apa2 tah. The rest ambik ala carte. Yg paling I ingat pasal Cosy Corner ni was penah nampak menteri (dulu) Railey Jeffrey mende name nyer ngan gurlfren dia berdating masa tu la..now dah jadi wife dia.During lunchtime tu punyer la ramai orang, nasib baik datang awal kalo tak kena queque sampai keluar. I rasa Cosy Corner kat Great Eastern Mall lagi sedap. Sembang2 punyer sembang tak sedo time terbabas..and atas hasutan dari dia org ni jugak la, akhirnya I tewas and ambik half day..giler la korang ni..nasib baik worth the time. Anyway U All RAWK!!!!

YEEHAAAA....


4 comments:

Anonymous said...

jealous den....

norm

a2b said...

apo lak yg jealousnye norm.. duk diam2 je kat kerteh tu, nikmati laut setiap hari..

dona_itmpahang@yahoo.com said...

sila jeles :-...bila nak dtg kl ni..sheena is coming after election..so apa lagi..boleh celebrate besday ko skali kann...

Anonymous said...

Set...cakap awal2 senang i plan my schedule. Hehe..besday? best gak tp malu ar! but mau, kan rahim? Lagu ni jiwang ar beb..


norm