Tuesday, 12 February 2008

Milah's Hubby

Hubby Rosmilah was admitted kat Hospital Pusrawi, Jalan Tun Razak since 9 February 2008 sebab low blood pressure. Mula2 masuk ICU tapi since yesterday dah masuk wad biasa. Alhamdulilah. Diharap sumer dapat mendoakan semoga suaminya cepat sihat.

5 comments:

mila said...

Salam,

Thanx Kak Dona..Alhamdulillah hubby saya beransur pulih dan dah keluar wad semalam...

Anonymous said...

Bersabarlah ye cik mila. Jaga hubby tu. Sori sebab baru je tahu ari ni. Selalu pening nak antar sms kat nombor mana satu.

mila said...

Ye ke anonymous... Sori la..ramai gak kengkwn yg nk cal anta msg fenin sbb no biasa x aktif...company lambat byr..so kena barred..Anyhow la ni dah aktif balik..012..tu..terimakasih atas keperihatinan mu..

SaYanG kidA said...

salam sume...
to mila,

semoga hubby mila cepat sembuh...

mila said...

Wsalam sk,

Alhamdulillah..he's getting better...xde g bangi lg ker jumpa penulis kesygan@jiran saya tu..Klu pegi singgah le ke rumah..