Friday, 12 January 2007

My Family


Since this blog is meant for graduates Itm Pahang, tentu ramai yg nak tau tentang perkembangan kengkawan yg penah jadi room mates ke classmates ke, mungkin jugak old flame (hakhakhak), Let me start today ngan info about my family.

Name : Azlina Ismail (better known as Dona)

Hubby : Hasjuraidi Jamaluddin (Jerantut mari)

Children : Muhammad Haziq (14) Iman Aishah (12) Iman Aqilah (10) Muhammad Haqim (7) Muhammad Hejazi (6)

Company : Payment Transaction Technolgoies @ Kelana Square, Kelana Jaya (sape2 yg nak buat smart card, attendance system, access control, library system (boleh gak gunakan MyKad) boleh cari I ok

At the moment tinggal kat Pandamar Indah, Port Klang


Nanti I updatekan lagi the rest info yg I ada pasal kengkawan yg lain..tungguuuuu

5 comments:

aab said...

suami awak tu kan dona, macam pernah......aa.. memang kawan tak pernah tengok.. come2 anak2 awak yek...

kida said...

Last-last jadi orang Jerantut jugak lu Dona...mesti Niazor suka..satu kampung....anyway..hopefully this will be the beginning for the seniors to come out and share their current life here with all of us...Let's Come Out N Play (Twisted Sister).

P/S : Arsenal menang lagi semalam...hehehe

pyan said...

dona...meriah lu punya family. lu kawin dgn geng ikan patin gak aih..:)..tapi beb lu punya koleksi lagu2 manyak lasyat...nak lepak cni je la...x nak la lepak kat blog yg dihostkan oleh kida..hehhehehe..ada jugak kena penyepak aku nie. cheers dona.

Dona said...

Tu la pasal..dah jodoh..hakhakhak...lagu jiwang kat rumah kida tu kalo dengau malam2 sure tangkap leleh punyer..huwaaaaa...

Apex said...

Yooo...testing