Wednesday, 10 January 2007

Week 2 - 2007

Wow, lately ni memang bz tahap gaban mengalahkan menteri pulak, ngan problem with my 4th child yg masuk standarad 1 dok nangis n staff kat office yg makin lama makin tinggal sikit org, so I la despatch, I la technical, I la accounts, I la jugak admin..never ending stories betul...fenin fenin..anyway life has to go on.

Talked to Kak Eata (DSS) yesterday, Alhamdulilah anak pompuan dia dapat masuk boarding school - Tun Fatimah after dapat 5As in her UPSR. So for those yg tinggal kat JB tu kalo ada masa tengok2kan lah anak buah tu.

Ada few people yg request for Reunion this year to be held cepat2 coz dia org kena keje kat overseas sometimes middle of the year, so already talked to few people n will come out on the dates soon. So for those yg baik ati n rasa nak jadi committee boleh la anto email kat I or Shake the Gigilz

Yeehaaaa.....

2 comments:

pyan said...

betul la tue..life must go on..apakata bancuh teh tarik utk aku..:)

Dona said...

Baik boss!